Braila online - ziar local de stiri - Brailei.ro » Viata Brailei »

Declaratie falsa pentru o prima financiara de la APIA

În urma cercetărilor efectuate de ofiţeri de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, s-a stabilit şi probat faptul că C.Gabriel (38 de ani), din Brăila, la data de 31 mai  2007, a dat o declaraţie falsă, pe proprie răspundere, prin care certifica faptul că nu are datorii către bugetul statului şi nici către cel local, în scopul obţinerii unei prime financiare de la APIA. Prejudiciul cauzat a fost stabilit la valoarea de  43.737 lei.

În cauză s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Autor articol: Braila de azi

Comenteaza pe Facebook

Comentarii la articol

0 comentarii - Adauga-l pe al tau

    Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

    COMENTARIU (*)

    0 din 350 cuvinte permise


    Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Mica publicitate Braila
Harta Braila

Harta rutiera a judetului Braila

Informatii detaliate despre harta rutiera a judetului Braila, precum si distantele in km intre municipiul Braila si principalele comune ale judetului Braila.

Strada Baldovinesti un reper economic pentru vizitatorii municipiului Braila

Strada Baldovinesti un reper economic pentru vizitatorii municipiului Braila, poate si datorita hypermarket-ului Dedeman dar si celorlalte societati comerciale aflate pe aceasta strada importanta.

Strada 1 decembrie sau Mihai Eminescu, fosta Republicii sau Strada Regala

Astazi va prezentam istoria si prezentul strazii Mihai Eminescu din Braila care de-a lungul timpului s-a mai numit si strada Regala sau strada Republicii (in perioada comunista). Veti afla detalii si despre

Brailei.ro - ziar online de stiri locale si informatii despre: strazi, coduri postale si harti din judetul Braila, info utile pentru braileni sau cei care cauta noutati din Braila. Iata ce vei gasi in rubricile ziarului nostru online. In sectiunea Vocea Brailei vei afla cine sunt sau au adevaratele Voci ale Brailei de azi, de ieri sau de maine: Personalitati nascute in judetul Braila, care fac cunoscut numele lui. In sectiunea Viata Brailei veti gasi stiri si evenimente din viata Brailei de zi cu zi. Aici vei afla noutatile zilei si informatii utile cetatenilor si locuitorilor municipiului Braila. O alte sectiune va ofera stiri si informatii despre obiective din Braila: obiective culturale, istorice, turistice. Aceasta pagina nu are legatura cu ziarul Obiectiv Braila. Harta Brailei va ofera harti cu strazile, firmele si obiectivele importante din Braila, inclusiv coduri postale la toate strazile Brailei. In pagina Judetul Braila veti gasi stiri disponibile online despre si din toate orasele, comunele si satele judetului Braila. In sfarsit, Mondo Stiri va prezinta stiri nationale si internationale recente online pentru braileni din economie, divertisment, sport, mondene.