Braila online - ziar local de stiri - Brailei.ro » Viata Brailei »

Declaratie falsa pentru o prima financiara de la APIA

În urma cercetărilor efectuate de ofiţeri de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, s-a stabilit şi probat faptul că C.Gabriel (38 de ani), din Brăila, la data de 31 mai  2007, a dat o declaraţie falsă, pe proprie răspundere, prin care certifica faptul că nu are datorii către bugetul statului şi nici către cel local, în scopul obţinerii unei prime financiare de la APIA. Prejudiciul cauzat a fost stabilit la valoarea de  43.737 lei.

În cauză s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Autor articol: Braila de azi

Comenteaza pe Facebook

Comentarii la articol

0 comentarii - Adauga-l pe al tau

    Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

    COMENTARIU (*)

    0 din 350 cuvinte permise


    Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Mica publicitate Braila
Harta Brailei

Harta rutiera a judetului Braila

Informatii detaliate despre harta rutiera a judetului Braila, precum si distantele in km intre municipiul Braila si principalele comune ale judetului Braila.

Strada Baldovinesti un reper economic pentru vizitatorii municipiului Braila

Strada Baldovinesti un reper economic pentru vizitatorii municipiului Braila, poate si datorita hypermarket-ului Dedeman dar si celorlalte societati comerciale aflate pe aceasta strada importanta.

Strada 1 decembrie sau Mihai Eminescu, fosta Republicii sau Strada Regala

Astazi va prezentam istoria si prezentul strazii Mihai Eminescu din Braila care de-a lungul timpului s-a mai numit si strada Regala sau strada Republicii (in perioada comunista). Veti afla detalii si despre