Braila online - ziar local de stiri - Brailei.ro » Viata Brailei »

Impozite si Taxe Locale 2013 in Braila

Impozite Braila 2013

CLM Braila a emis 4 hotarari prin care se stabilesc noile impozite si taxe locale aplicabile incepand cu anul 2013. In curand vom publica toate informatiile necesare, atat firmelor cat si cetatenilor municipiului Braila, pentru calcularea impozitelor si taxelor in 2013.

 • Hotarare CLM Braila 303/22.11.2012 privind stabilirea impozitelor si taxelor locale aplicabile in anul fiscal 2013;
 • Hotarare 304/22.11.2012 privind actualizarea taxelor speciale practicate de Serviciul de Utilitate Publica si Administrare a Fondului Locativ si a Cimitirelor Braila, aplicabile in anul fiscal 2013;
 • Hotararea CLM Braila 306/22.11.2012 privindaprobarea pretului total mediu de producere, transport, distributie si furnizare a energiei termice furnizate in sistem centralizat si a subventiei acordate de la bugetul local;
 • Hotararea CLM Braila 307/22.11.2012 privind aprobarea pretului mediu facturat agentilor economici de catre CET SA Braila.
Autor articol: Braila de azi

Comenteaza pe Facebook

Comentarii la articol

0 comentarii - Adauga-l pe al tau

  Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

  COMENTARIU (*)

  0 din 350 cuvinte permise


  Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.



Mica publicitate Braila
Harta Brailei

Harta rutiera a judetului Braila

Informatii detaliate despre harta rutiera a judetului Braila, precum si distantele in km intre municipiul Braila si principalele comune ale judetului Braila.

Strada Baldovinesti un reper economic pentru vizitatorii municipiului Braila

Strada Baldovinesti un reper economic pentru vizitatorii municipiului Braila, poate si datorita hypermarket-ului Dedeman dar si celorlalte societati comerciale aflate pe aceasta strada importanta.

Strada 1 decembrie sau Mihai Eminescu, fosta Republicii sau Strada Regala

Astazi va prezentam istoria si prezentul strazii Mihai Eminescu din Braila care de-a lungul timpului s-a mai numit si strada Regala sau strada Republicii (in perioada comunista). Veti afla detalii si despre