Stiri de ultima ora din Braila si ultimele stiri online din Romania » Stiri din Judet
Stiri din Judet

Ce a fost mai intai, coruptia sau evaziunea fiscala?

Ce au facut procurorii DNA si DIICOT in anii 2009-2013, in conditiile in care au avut tot sprijinul SRI, si, conform "surselor, evaziunea fiscala era "la ea acasa"?

Bani mai multi pentru liceele din judetul Braila

Costul standard per elev/preșcolar pentru liceele de stat, particular şi confesional acreditat, pentru anul 2017, crește de la 3.043 lei/an la 3.740 lei

23 ianuarie! Zi libera!

Guvernul Grindeanu va hotara ca ziua de 23 ianuarie sa fie zi libera. Dupa finalul sedintei de Guvern vom reveni cu amanunte!

Un nou caz de mega evaziune fiscala zguduie Romania! Prejudiciu de peste 7 milioane de euro!

DIICOT: 17 perchezitii la sediul unor societati comerciale si persoane fizice banuite de evaziune fiscala! Domeniul de actiune: Firme de constructii si firme ce comercializeaza cereale.

Faurei, oraș în județul Brăila

Primaria Orasului Faurei are urmatoarele date de contact: Adresa:  Str. Republicii, nr. 38, cod 815100; Faurei, judetul Braila, Telefon/Fax: 0239661424, email: primariafaurei@gmail.com.

Scoala din Plopu sau drumul Berlesti Batogu, proiecte Ianca 2017

Reabilitarea scolii din Plopu, drumul Berlesti Batogu sau reteaua de strazi din satul Tirlele Filiu,sunt doar cateva din proiectele primarului Fanel Chirita in 2017.

Braileni, nu mai stati la coada la Permise de Conducere si Inmatriculari auto!

Cetatenii judetului Braila pot sa-si aleaga ziua si ora la care sa depuna documentele in vederea inmatricularii/transcrierii vehiculelor si a preschimbarii permiselor de conducere

Cutremur la Braila

Ieri au avut loc 4 cutremure in zona Vrancea, cel mai mare avand magnitudinea de 3.1. Acesta a avut loc la ora 14:57 si a fost un cutremur de suprafata (17.4 km).

Vesti bune pentru agricultorii din judetul Braila!

Judetul Braila va fi printre principalii beneficiari ai programului de reabilitare a insfrastucturii de irigatii din Romania

523431 ron incasati de Marian Dragomir de la REWE ROMANIA SRL

523431 ron este venitul net incasat pe vreo 5 ani de actualul primar al Brailei, Marian Dragomir, de la societatea REWE ROMANIA SRL!