Calculatoare si componente PC ieftine si de calitate

Repsoft IT Braila - Pretuuri mici & Calitate
15Feb 15:05 2017 de brailei.ro Tipareste Articolul

Repsoft IT Braila a lansat magazinul online de calculatoare, piese si componente calculatoare www.repsoft.ro! Piesele comandate pot fi ridicate din magazinul ce se afla pe Calea Galati nr 56, parter (in statia de autobuz vis a vis de fostul Club Progresul) dar si livrate in alte localitati din Romania in 24 de ore prin curier rapid, costul transportului fiind de doar 18 lei (toate taxele incluse).

Am dorit sa aflam care este oferta de calculatoare (desktop PC) si am stat de vorba cu Alex consultant tehnic si asociat la firma Repsoft IT si am aflat ca firma prefera sa construiasca calculatorul de la zero dupa preferinta clientilor avizati sau dupa scopul achizitionarii in cazul clientilor mai putin familiarizati cu termenii IT. Cu totii am mers in magazinele de electronice si am observat ca acestea au configuratii standard, insa nimeni nu explica clientilor (care nu stiu ce este memoria RAM, HDD sau diferenta intre o placa video incorporata in placa de baza sau o placa video performanta) scopul si nivelul maxim de performante ale acestora.

De aceea apar tot felul de probleme pentru cei care isi achizitioneaza un calculator nou cu configuratie standard (retineti ca aici ne referim la persoane care isi doresc un calculator nou insa nu au nici un fel de cunostinte tehnice), iar cele mai multe apar cand pe noul calculator cumparat de parinti sau bunici pentru copii sau nepoti nu se poate juca un joc banal (ex. Counter Strike).

Am creat configuratii pentriu calculatoare noi cu preturi mult mai mici decat configuratiile existente in magazinele din MALL insa cu destinatie precisa:

  1. PC Office recomandat pentru birou, internet, contabilitate, cu procesor dual core marca AMD Athlon II X2, memorie ram Kingston 4 GB DDR3. Va asiguram ca atat marimea HDD (hard disk data) cat si nivelul ridicat al memoriei ram va permite sa utilizati orice program de contabilitate si sa stocati un nivel mare de informatii;
  2. PC Office+ recomandat pentru programare, photoshop, aplicatii flash;
  3. Calculator pentru jocuri pe calculator sau pentru editari video:

Clientii fideli beneficiaza de un program de puncte cadou in masura in care recomanda site-ul nostru si prietenilor sau cunostintelor, beneficiind in acest sens de reduceri de pret la urmatoarele comenzi pe baza punctelor acumulate.

Totodata va recomandam produsele din gama memoriilor ram, una din piesele esentiale ale unui computer de care depinde viteza calculatorului dvs. Am studiat piata locala si iata la ce concluzii am ajuns:

Preturi in lei cu amanuntul

Magazin

RAM DDR2 1GB

RAM DDR2 2GB

RAM DDR3 4GB

Producator

Noi

SH

Noi

SH

Noi

SH

X

Repsoft IT

45

 

105

 

169

 

KINGSTON

Diamant Computers

90

 

160

 

180

 

KINGMAX

Nimbus Trading

Nu au

 

130

 

180

 

SYCRON

Cosmic SRL

79

 

142

 

175

 

?

SH =  Second Hand

Repsoft IT a ales sa comercializeze pe site-ul www.1-in-sales.com memoriile produse de Kingston, numarul 1 mondial in fiabilitatea si calitatea acestor tip de memorii. Toate produsele sunt noi cu garantie 5 ani, ambalate si sigilate.

Pentru detalii si comenzi vizitati site-ul www.1-in-sales.com sau sunati la 0239629035. Totodata de Luni-Vineri intre orele 9-17 si Sambata intre 09-11, un operator va sta la dispozitie online pentru orice fel de intrebare sau nelamurire,

Pentru aceia dintre dvs. care vor sa "scuteasca buzunarul" de tarifele practicate de firmele de service calculatoare din Braila, am creat un Blog unde aveti posibilitatea sa aflati cum se repara sau se inlocuiesc diferitele componente ale calculatoarelor.

Comentarii