Companiile romanesti participa la cea mai mare expozitie de calculatoare din lume

CeBIT-cea mai mare expozitie de calculatoare
10Mar 13:30 2015 de brailei.ro Tipareste Articolul

Romania este reprezentata de 26 companii la CeBIT, cea mai mare expozitie de calculatoare. Evenimentul are loc la Hanovra, Germania, si se va incheia pe 20 martie 2015. 

Pavilionul Romaniei ocupa 270 de mp. Ministerul Economiei, Comertului si Turismului si Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software (ARIES)a avut grija de amplasare. 

Expozanții romani sunt: 123 Contact Form, Ambo Software, Accesa IT Systems, Aptus Software, Arobs Transilvania Software, Ascent Soft, Asterix Software, Beenear, Cobelt Sign, Codespring, Dapredi Soft Systems, Eta Automatizari Industriale, Greensoft, Infrasoft, Innovate Informational Technology, Insoftdev, IT Six Global Services, Nexus Electronics, Nordlogic Software, Optima Group, Pentalog, Ropardo, Romsoft, Race Software, Syneto and Tremend Software Consulting. 

Companiile sunt specializate in software pentru structurare business, dezvoltare de software specializat, telemarketing, software pentru testarea produselor si asigurarea calitatii in productie, cloud computing, aplicatii in produse de distributie, dezvoltarea de dispozitive mobile, e-commerce, bancare si de asigurari si de asistenta medicala, potrivit declaratiei Ministerului. 

Ele prezinta solutii software si de sistem pentru o gama larga de aplicatii si, de asemenea, au scopul de a identifica noi oportunitati de afaceri si colaborare pentru proiectele care urmează sa fie implementate in Romania si in alte tari.

Comentarii