IGREGO este noua lampa futurista marca Electromagnetica

31Mar 14:03 2015 de brailei.ro Tipareste Articolul

Producatorul roman de echipamente electrice, Electromagnetica, unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de iluminat cuc, a lansat recent prima sa lampa cu LED pentru interior.

Compania, care e producatoare de sisteme de iluminare cu LED pentru uz public, industrial si comercial a facut primul pas pe piata sistemelor de iluminat pentru interior. Primul lot de lampi cu LED, in forma de Y vor fi disponibile pe piata romaneasca in luna aprilie, 2015.

"Intrarea  Electromagnetica pe un nou segment face parte din strategia noastra de a dezvolta aceasta linie de business in care avem deja o istorie de aproape cinci ani. Suntem deja unul dintre actorii principali ai pietei romanesti de iluminat cu LED-uri pe segmentul industrial si retail, asa ca noua linie de dezvoltare este un pas firesc”, spune Eugen Scheusan, manager general la Electromagnetica.

Lampa IGREGO are trei brate reglabile care pot fi rotite la 365 de grade si permite utilizatorilor sa directioneze fluxul luminos in functie de nevoile sale. Lampile sunt, de asemenea, modulare, ceea ce inseamna ca pot fi interconectate pentru a forma sisteme mai mari. Aceasta caracteristica permite conectarea de pana la sase lampi la o sursa de energie. Fiecare lampa IGREGO dispune de 12 LED-uri de un watt in total.

Aceasta este cea mai potrivita pentru living, biblioteci, restaurante si spatii de lucru. Intregul proiect a fost proiectat si dezvoltat in Romania. Electromagnetica estimeaza ca aceasta va fi una din exporturile de top ale companiei. Compania a vandut anul trecut sisteme de iluminat cu LED in valoare de aproape 10 milioane de euro. Intentioneaza sa investeasca 1,5 milioane de euro in acest an pentru a dobandi si de a dezvolta noi tehnologii, precum si pentru a creste vanzarea. Obiectivele sale principale de pe piata echipamentelor de iluminat sunt: iluminatul public si exportul.

Recomandari: Becuri cu LED Braila

Comentarii