Telekom a 'plantat' un copac care iti incarca telefonul si iti ofera conexiune wi-fi

19Mar 16:06 2015 de brailei.ro Tipareste Articolul

Telekom Romania a adaugat sistemul Strawberry Tree in portofoliul sau de solutii wireless pentru clientii de business. Strawberry Tree este un incarcator solar conceput pentru dispozitivele mobile, care ofera, de asemenea, conexiune la internet Wi-Fi.

Telekom Romania, impreuna cu firma locala "Smart Sun Solutions" a "plantat" primul astfel de copac digital din Romania, la sfarsitul lui 2014, in Timisoara. Smart Sun Solutions detine drepturile de vanzare, implementare si intretinere a echipamentelor Strawberry Trees in Romania.

Strawberry Tree este primul incarcator public din lume pe baza de energie solara, conceput pentru dispozitivele mobile. "Copacul" poate fi utilizat pentru incarcarea telefoanelor mobile, tabletelor, laptop-urilor, playerelor multimedia, oferind totodata acces gratuit la internet Wi-Fi pentru utilizatorii din zonele publice. Conectarea la internet se bazeaza pe tehnologie 3G sau 4G, in functie de gradul de acoperire, avand aproximativ 10 metri acoperire.

Strawberry Tree se potriveste in parcuri, pe terase si la restaurante in aer liber sau spatii comerciale. Sistemul este deja disponibil in Parcul Copiilor din Timisoara, dupa ce Primaria l-a achizitionat.
In Europa, exista alte 12 platforme Strawberry Tree. Acestea sunt amplasate in Serbia, Bosnia si Hertegovina. Strawberry Energy este compania care a inventat si care produce echipamentele Strawberry Tree in Serbia si le vinde in UE, Rusia, Africa de Sud si Statele Unite ale Americii.

  "Taguri" articol:

Comentarii