Auzi tu, fara amenda ?

Legea preventiei
12Ian 08:49 2017 de brailei.ro Tipareste Articolul

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Florin Jianu, considera ca prevenţia trebuie să prevaleze în ceea ce înseamnă mediul de afaceri şi atunci se impune introducerea unei măsuri de prevenţie înainte de a adopta o măsură punitiva. Adică, să îi dai un timp la dispozitie întreprinzătorului din mediul privat să se conformeze şi nu să acţionezi mai întâi pe linie coercitivă.

Este exact ceea ce nu a înţeles Guvernul Tehnocrat, care în ciuda culorii declarat de dreapta a impus constant măsuri defavorabile mediului de afaceri. Din păcate, în prezent şi în ceea ce priveşte vizibilitatea publică mai puţin de jumătate din întreprinderile mici şi mijlocii din România (42%) au o pagină de Internet.

"Legea va fi valabila pentru toate companiile, nu doar pentru IMM-uri, si va fi gata in primul trimestru al acestui an", a declarat Florin Jianu.

Nu stim daca pe Marcel Constantin "l-au lasat ochii" insa sigur il vor "lasa nervii" citind ce vrea sa faca acest Florin Jianu! Auzi tu, fara amenda !?

Acum, sa nu va inchipuiti ca "s-a liberalizat furatul si evaziunea fiscala"! Nu, insa nu veti mai fi sicanati cu toate "sanctiunile idioate" prevazute de acte normative caduce!

Citeste si articolul: Nu va mai lasati pacaliti de organele de control

  "Taguri" articol:

Comentarii