Braileni, nu mai stati la coada la Permise de Conducere si Inmatriculari auto!

17Ian 07:03 2017 de brailei.ro Tipareste Articolul

Update 28 februarie 2017: Rezervarea se poate efectua numai pentru următoarele 2 luni calendaristice (fără sâmbătă, duminică) cu exceptia sărbătorilor legale. Dupa efectuarea rezervarii aplicatia nu va mai permite o alta rezervare decat dupa expirarea acesteia. Solicitanţii se vor prezenta la ghişeul de inmatriculărila ora şi data rezervată, având asupra lor dosarul complet de înmatriculare, cartea de identitate şi rezervarea listată. Rezervările pentru ziua curentă pot fi efectuate doar pana la ora 08:00:00.

Pentru Judetul Braila rezervarea online o puteti face accesand linkul http://www.drpciv.ro/rezervarebr/inmatriculare.php

Citeste si:  Acte necesare obtinere, preschimbare buletin/carte de identitate Braila

Stirea initiala: Operationalizarea aplicatiei de rezervare on-line pentru depunerea documentelor in vederea inmatricularii auto si a preschimbarii permiselor de conducere la Serviciile Publice Comunitare Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Incepand cu data de 28.11.2016, cetatenii judetului Braila pot sa-si aleaga ziua si ora la care sa depuna documentele in vederea inmatricularii/transcrierii vehiculelor si a preschimbarii permiselor de conducere, prin rezervare online. 

Pentru Judetul Braila rezervarea se poate face accesand site-ul public al Institutiei Prefectului, submeniul dedicat Serviciului public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor. Cel putin asa "scrie la lege" !!! Cetatenii care nu aleg aceasta metoda pot depune documentele la ghisee doar in baza bonurilor de ordine.

Desi procedura de rezervare este publica, noi nu am identicat-o pe site-ul Prefecturii Braila. Daca o gaseste cineva, sa ne spuna!

Pentru a nu fi acuzati, din nou, ca "avem ceva cu cineva", dupa ce am accesat vreo 30 de minute paginile care ar fi trebuit sa descrie procedura de rezervare online, am efectuat o cautare "specifica" si va spunem ca din cele aproximativ 4460 de pagini ce alcatuiesc site-ul prefecturii, doar 3 contin "rezervare" si nici una "rezervari".

Comentarii