Vasile Varga vrea un suflu nou in PNL Braila

10Ian 13:30 2017 de brailei.ro Tipareste Articolul

Dupa ce a castigat un nou mandat de parlamentar la alegerile parlamentare din 2106, intrebat fiind de reporterii Obiectiv, ca si Codruta Kovesi de reporterul TVR despre Sebastian Ghita, daca va candida la functia de sef al PNL Braila, a raspuns:


"Vom analiza şi vom reface organizaţia PNL Braila de jos în sus. Vorbesc despre fiecare organizaţie locală. Chiar dacă au existat nenumărate frământări, acum s-au terminat, s-au dus! Voi rămâne lângă organizaţie, dar cu siguranţă nu mă interesează şi nu voi candida pentru postul de preşedinte. 


Cred că este necesar un suflu nou!


Trebuie să trecem peste toate tensiunile şi orgoliile care au existat şi care nu au ajutat pe nimeni. Din contră, toţi am avut de suferit. Dar sunt conştient că există o maturitate necesară. Am reuşit să învăţăm din acea perioadă proastă şi ştim ce ar trebui să facem. Cert este că nu trebuie să mai existe niciun fel de patimă, frustrare, pentru nimeni. Nu se mai justifică."


Wonderfulll :) Dar brailenii intreaba:


  • Am inteles ca nu doriti sa candidati la functia de presedinte al PNL Braila! De ce vorbiti ca si cum conduceti PNL-ul din Braila: "vom analiza, vom face si drege..., etc"!
  • De ce "suflul nou" nu s-a manifestat in listele electorale din 2016? Catalin Boboc a fost un "suflu nou"? Sau doar un "suflu din dos?"
  • De ce nu se mai justifica? Cine pe cine am "....  si v-am spus povestea asa! Vorba basmului"? Cine o fi calul si cine saua dintre PDL-istii si PNL-istii braileni?
  • Braileanul Panaete va doreste sa va "organizati până la desfiinţare....la voi trebuie un ... cu bani,iar restul să profite şi să facă gargară şi miştocăreală politică. De lozincari nu ducem lipsă....poate o aduceţi pe doamna de feeeeeer care v-a condus în alegerile pierdute cu brio"


  "Taguri" articol:

Comentarii