Liberalii nu au invatat nimic din infrangerea la Parlamentarele din 2016

16Ian 17:16 2017 de brailei.ro Tipareste Articolul


PSD nu se lasa, si doreste, impotriva cutumei parlamentare, sefia comisiilor de control SRI si SIE! Propunerile PSD pentru sefia celor doua comisii sunt: senator Adrian Tutuianu pentru presedintia Comisiei SRI si deputatul Mihai Weber pentru presedintia Comisiei SIE.


Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a reactionat virulent, si-i acuza pe PSD-isti ca se comporta ca "Armata Rosie"! 


"Au fost negocieri atat între PNL, cat si celelalte partide. Exista, de asemenea, un protocol asumat de catre toate partidele parlamentare si pe acel protocol PNL îi revedea presedintia Comisiei SIE. Aseara, au spus consilierii, domnul Dragnea a transmis ca doreste sa ia totul. Cu ce drept într-o «democratie» de tip feudal poti sa iei toate institutiile si sa domini totul? Ar fi regretabil. S-ar comporta exact ca o armata rosie care vine si cucereste Parlamentul. Cred ca ar fi corect ca PNL, care este al doilea partid ca marime în PNL sa detina presedintia unei comisii speciale", a declarat presedintele interimar al PNL Raluca Turcan.