HC Dunarea Braila ignorata de Federatia Romana de Handbal

Site-ul FRH un site de 2 lei
25Mar 18:59 2018 de brailei.ro Tipareste Articolul

Astazi am cautat sa aflam cand este urmatorul meci al formatiei noastre HC Dunarea Braila! Si unde in alt loc am gasi astfel de informatii? Pe siteul Federatiei Romane de Handbal. Cu chiu cu vai am gasit ultimul meci al echipei noastre (10 martie 2018) terminat la egalitate cu CS MAGURA CISNADIE.

Toate bune si frumoase (la fel cum, aparent, este si site-ul FRH) pana cand ne-m hotarat sa incercam sa gasim pe site-ul de profil informatii despre HC Dunarea Braila.

Am observat, ca site-ul Federatiei Romane de Handbal, ca orice site care se respecta, are o pagina de cautare rapida (http://www.frh.ro/cautare.php) si un buton: Cauta in site. Si da-i si cauta ba Dunarea Braila, ba HC Dunarea Braila ba Braila ... rezultate afisate... zero.

OK, poate celor de la FRH nu le place de echipa noastra de handbal si nu scriu despre ea! De aceea, in speranta ca suntem habarnisti am cautat in siteul FRH cuvantul handbal si spre uimirea noastra ne-au fost afisate ... ZERO rezultate. Mai multe pe site Anunturi Braila Galati Vrancea.

Comentarii