Diacomatu si Balcan: din portocaliul PDL in verde nevinovat

07Noi 00:00 2015 de brailei.ro Tipareste Articolul
Sau mai exact cum incearca, PDL si UNPR Braila, prin culori si nume sa distraga atentia brailenilor despre cine, si ce partide se afla in spatele canditatilor la alegerile locale din Braila, care se apropie. Data fiind repulsia majoritatii cetatenilor fata de PDL Braila, acestia au apelat la o stratagema, zic ei ingenioasa. Toate siglele candidatilor AVB, Balcan Viorel (deputat de Braila ales pe listele PSD) la Primarie si Diacomatu Sergiu sunt in culori verzi si sub o titulatura electrorala care nu stim daca exista inregistrata legal. Vorba ceea "Aceeasi Marie cu alta palarie".

Nu dorim sa fim avocatul nimanui, dar nu intelegem de ce "faimoasele vocea brailei si viata brailei", pe langa injuraturile dese aduse "concurentei electorale" a celor de la PDL Braila (Balcan si Diacomatu) nu au remarcat acest lucru. Sau poate (si aici dorim ca cetatenii brailei sa fie atenti) atat ziarul Obiectiv Vocea Brailei cat si Viata Brailei sustin, prin omisiune, doi candidati ai PDL-ului Elenei Udrea si Emil Boc (nu l-am numit pe Vasile Blaga, pentru ca face parte din alta clasa politica).

In ceea ce priveste siteul Viata Brailei, lucrurile sunt clare si de inteles: d-na Aura Costea a "sustinut" UNPR-ul d-lui CIBU Constantin (alt traseist politic) chiar si din apele fluviului Dunarea.

In schimb, sub platosa de "ziar impartial si independent" care "refuza mesaje electorale cu Gheorghe Bunea Stancu", prima pagina a ziarului condus de doamna Monica Paraschiv s-a schimbat intr-un verde deranjant pentru brailenii cu mintea limpede. DAR de ce nimeni nu si-a pus intrebarea ca PSD sau PNL Braila s-au saturat sa tot contribuie la bunastarea actionarilor ziarului Obiectiv Vocea Brailei?

Ce este de-a dreptul jignitor pentru brailenii cu cap?

Licitatiile organizate de Consiliul Judetean sau Primaria Braila sunt  contestate, vehement si cu insinuari despre spagi luate, mai mereu de Obiectiv Vocea Brailei, cand este vorba de drumuri, constructii etc, INSA cand vine vorba de licitatii pe bani publici din domeniul de publicitate/anunturi (angajari, licitatii, Braicar, ANAF, Piete, institutii publice, etc), "Double P Media SRL" (firma care editeaza Obiectiv vocea brailei), detinuta de Paraschiv Monica, este castigatoarea majoritatii licitatiilor din acest domeniu. De aceea am scris articolul "Obiectiv vocea Brailei un mic Tancrad licitatii publice".


  "Taguri" articol: