Razvan Ungureanu vrea o noua alianta de centru dreapta

07Noi 00:00 2015 de brailei.ro Tipareste Articolul
Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că va candida la parlamentare pe listele unei noi alianţe electorale de centru-dreapta, care va cuprinde formaţiuni politice de la PDL până la PNŢCD.

Ramane de vazut care din membrii taberelor din PDL Braila vor alege sa ramana cu Constantin Dumitriu (daca nu va fi el primul care sa plece) si care tabara va pleca. Asteptam un raspuns din partea PDL-istilor aflati de partea d-lui Viorel Balcan.

Ce nu ne-a explicat  d-nul Razvan Ungureanu este liniuta (-), in speta, care partide politice au doctrina de drepta (PNL Braila are, dar este intr-o alta alianta electorala) si pe ce lideri politici braileni se bazeaza?

Sa intelegem ca vor fi atrasi din PDL, politicienii care convin noului partid "Noua Republica" ? 

Electoratul brailean va v-a ruga sa raspundeti la urmatoarele intrebari:
- Cum se vor delimita si argumenta politicienii braileni, care au facut parte din partidele aflate la guvernarea "BOC", de actiunile sau nepasarea colegilor care vor ramane in PDL ?
- Stiti ca si "tainuirea" se pedepseste, nu numai de Codul penal ci si de electiorat ?

Ceea ce la Braila s-a incercat, cu destul succes, dar nu suficient (spre ofuscarea liderilor ...), incearca acum, fostul prim ministru: "O marie cu alta palarie".

Nu stim cum va fi in alte judete, insa, daca la Braila vor fi resuscitate "personaje" gen Chiru & Co (parca ultima oara era la PNTCD sau la PC), ne-am "dus naibii"!

Asteptam comentariile dvs. prin formularul de mai jos !

  "Taguri" articol: