Monica Paraschiv: Mi s-a acrit de referendum ptr demiterea lui Basescu

Monica Paraschiv sustinatoare a lui Traian Basescu
01Feb 05:05 2017 de brailei.ro Tipareste Articolul

Astazi, am dat despre ce "ingrediente" foloseste doamna monica paraschiv, care se lauda prin targul Brailei cum a incasat ea 3 mii de euro de la obictivvoceabrailei.ro, sau despre cum "i se acreste" de cei peste 90 la suta din romani (sigur si braileni) care au votat pentru demiterea lui Traian Basescu.

Citam din blogul "monica paraschiv" patron privat (nu-i formularea mea dar place la socialisti) la obiectiv vocea brailei, de pe wordpres :  Miercuri, 01 august 2012 

"Luni n-am mai putut să mă mai uit la televiziunile de ştiri. Pur şi simplu mi s-a acrit. Mi s-a acrit de acest război absurd, care NU este al nostru. Gata! Ajunge! Asta aşteptam de la politicienii români. Să îngroape, naibii, securea războiului şi să încerce reconstrucţia păcii sociale, coabitarea între putere şi opoziţie, respectarea instituţiilor statului şi reintrarea în Europa."

Intrebare pentru Monica Paraschiv:
  • Cum de nu ti s-a acrit pana acum de licitatiile publice castigate, si te-ai trezit doar in ceasul ultimelor zile, si nu ti-ai pus aceasta intrebare ?
  • Nu este al nostru razboiul - nota ta (care al nostru, Monica, sau nu si-a permis nimeni sa iti spuna asa), bineinteles daca nu e vorba despre o licitatie castigata de Obiectiv Braila? Retine stigmata doamna, ca orice batalie politica are in spate votanti, iar faptul ca "tie ti s-a acrit" si incerci sa convingi cetatenii Brailei "la a gandi ca e un razboi" pentru simplul fapt ca ai monopol NU ESTE DE AJUNS! Cand vorbesti de "al nostru' ar trebui sa ma consulti si pe mine, pe cel din Vidin sau din Comorofca. De unde si pana unde dictezi tu care si cu cine poarta razboaie electorale. De cand si pana cand, sau mai ales pana cand, crezi ca mai poti SA MA PACALESTI !
  • Patron de ziar, obiectiv si independent, Ce te F... ramanta grija despre luptele electorale in masura in care ziarul tau este mai mereu castigator de licitatii publice:
  • Cum poate fi catalogata drept impartiala afirmatia, ca "oricât s-ar da de ceasul morţii liderii USL" situaţia din România a devenit, realmente, un motiv de îngrijorare în cancelariile europene, in conditiile in care avem o Constitutie si un Parlament ?. ALO..! Paraschiv Monica?: actiunile de suspendare a Presedintelui Romaniei s-au facut dupa Constitutie (aprobata de Curtea Constitutionala) la propunerea Parlamentului. Daca stii ce este democratia !
  • Monica Paraschiv a mai afirrmat ca, referendumul a însemnat o palmă dată de poporul român clasei politice. Niciuna dintre cele două tabere nu se poate considera câştigătoare. Penibil ! 90 la suta din votanti spun sa plece Basescu, si tu, sefa de la Obiectiv Braila, ne spui ca "ti s-a acrit" ?

Comentarii