Braila este in plina campanie de curatenia de primavara

11Mar 08:48 2016 de brailei.ro Tipareste Articolul
Dupa o iarna destul de blanda, orasul are nevoie de mana omului pentu a avea un aspect ingrijit. Programul de salubrizare “Primăvara 2016” a fost demarat pe 29 februarie și se desfăşoară până pe data de 22 aprilie, în mai multe etape.

Primăria Municipiului Brăila organizează, pe lângă activităţile curente de salubrizare, o serie de lucrări specifice anotimpului de primăvară cum ar fi: tăieri de corecţie a arborilor de pe aliniamentele stradale, curăţirea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, spălarea mecanică a principalelor artere de circulaţie, salubrizarea unor terenuri virane aparţinând domeniului public al municipiului şi a Pădurii Lacu Sărat, colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale şi solide, plantări de arbori, plante si flori.

La desfăşurarea acestei activităţi participă societăţile RER Ecologic Service, Brai-Cata şi Eco, dar şi reprezentaţii ai Asociaţiilor de Proprietari și de Locatari din municipiu.

Salubrizarea şi igienizarea cartierelor se va realiza cu ajutorul proprietarilor de la blocuri, lucrătorilor Seroplant şi cei ai societaţilor de salubrizare care deservesc zonele respective.


  "Taguri" articol:

Comentarii