Sergiu Diacomatu: Iubeste romaneste, saruta frantuzeste pe banii cui ?

07Noi 00:00 2015 de brailei.ro Tipareste Articolul
Sergiu Diacomatu: De unde atatia bani sa "Iubeste romaneste, saruta frantuzeste!" Brailenii vor avea parte de un "catindat" nu se stie la ce fotoliu: De cel mai prost administrator al banilor lui sau ai altora ? 

In ultima perioada asistam la o promovare agresiva si dubios de gratuita (daca nu cumva se aplica sintagma "ce este gratuit este foarte scump") din partea unor ziare brailene care mai de care impartiale (mai putin cand este vorba de "malai")!

Mai jos va prezentam cateva pasaje din sponsorii media / online care promoveaza cu insistenta si "gratuit (zic ei)" aceasta fundatie care arunca cu bani "in stanga si-n dreapta". De unde au atatia bani "Fii Brailei" ?

  • Pentru că Ziua Îndrăgostiţilor se apropie, fundaţia "Fiii Brăilei" a pregătit un concurs pentru brăilenii care au fost săgetaţi de Cupidon, cu sloganul „Iubeşte frantuzeste" ! - Viata Brailei "pomelnice" de zi cu zi !

  • Sergiu Diacomatu, impreuna cu Fundatia Fiii Brailei, ofera, de Ziua Indragostitilor, o excursie de 3 zile in capitala iubirii! Intra pe pagina de Facebook a Fundatiei, apasa butonul “IMI PLACE”, raspunde la intrebarea “Cum ti-ai cunoscut jumatatea?“, iar pe 14 februarie poti castiga un weekend la Paris, la un hotel de 4 stele! Premiul va fi oferit  de Ziua Indragostitilor, prin tragere la sorti, iar plecarea la Paris va avea loc pe 24 februarie, de DRAGOBETE! Iubeste romaneste, saruta frantuzeste! De ce bre' pe facebuc ?

De ce asociati numele fundatiei cu Diacomatu ? Ori Diacomatu nu face parte din fundatie ori fundatia nu este a lu' Diacomatu ? Sau poate confundati fundatia turnata in "Parcul Monument" la discoteca ?

  • Sergiu Diacomatu anunţă lansarea unui nou departament al Fundaţiei "Fiii Brăilei", ce poartă numele de "Liga Tinerilor Brăileni". Conform unui comunicat de presă, transmis ieri, evenimentul programat pentru 28 ianuarie marchează intrarea pe scena brăileană a unei organizaţii născute la iniţiativa unor tineri voluntari ai fundaţiei amintite. Sponsor Obiectivbrrrrr ! Nu de alta dar cati dintre "fraierii" brailei pot beneficia gratuit de publicarea unui comunicat de presa in ziarul cu pricina?

  • Sergiu Diacomatu şi Fundaţia "Fiii Brăilei" au iniţiat petiţia intitulată „Spuneţi stop jafului din administraţia locală!”. Prin această acţiune se urmăreşte blocarea împrumutului de 35 de milioane de lei,  pe care Aurel Simionescu l-a iniţiat în cadrul şedinţei Consiliului Local Municipal din 30 ianuarie.  Aceeasi sponsori mascati Viata Brailei si Obiectivbrrrrrr!

  "Taguri" articol: