Viata Brailei: ce scrii cand nu ai ce scrie ?

07Noi 00:00 2015 de brailei.ro Tipareste Articolul
Sub un titlu pompos, de tabloid, Viata Brailei (sau tanti Tudorita) isi da cu parerea despre un subiect despre care habar nu are. Culmea ridicolului este ca "stimabila" nu face diferenta dintre un contract de achizitii publice si unul de vanzare / prestare de serviciu.

Iata cum incepe: "Afaceri scandaloase pe banii şi cu sănătatea brăilenilor. Contractul cu EUREKO a fost semnat peste capul  Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean. Reprezentanţii conducerii se contrazic pe tema licitaţiei iar afirmaţiile lor lasă să se înţeleagă faptul că, pentru a beneficia de investiţiile costisitoare din bani publici, ar trebui să ne asigurăm la firma anunţată de preşedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu."

Pe aceasta cale va anuntam, ca in urma investigatiilor facute de Forum Braila, spitalul judetean nu s-a mutat, este tot acolo !

Dragi "bagatori in seama", scriitori de scrieri la nevoie si la comanda, va informam ca scopul oricarei investitii este recuperarea ei, iar daca prin acest contract se suplimenteaza veniturile spitalului judetean este foarte bine !

Nu va obliga nimeni sa incheiati un contract de asigurare cu acea firma, iar de servicii medicale veti beneficia in continuare la nivelul stabilit de Casa de Sanatate si statul roman !  "Taguri" articol: