La ce riscuri va expuneti cand cumparati o tableta ieftina!

Tablete Braila
25Feb 07:25 2017 de brailei.ro Tipareste Articolul

In ultima perioada piata tabletelor a fost invadata din ce in ce mai mult de tablete ieftine la preturi mici intre 150 si 250 RON, comercializate in  hypermarket-uri si diverse magazine online. Toti clientii sunt bucurosi ca au intrat in posesia mult visate tablete insa nici unul dintre ei nu se intreaba de ce oare tableta este asa de ieftina?

Cea mai mare  problema a tabletelor ieftine sunt componentele/piesele de schimb deteriorate. Fiind realizate din componente de proasta calitate (la aceste tablete se sparge foarte usor display-ul si/sau touchscreen-ul) pretul reparatiei/inlocuirii acestora ajunge, de cele mai multe ori sa coste cat pretul de cumparare initial al tabletei. Din acest motiv importatorii de componente de schimb pentru tablete iefine sunt reticenti sa aduca piese de schimb pentru acestea.

O alta problema, des intalnita, la service-ul acestor tablete ieftine este cea a soft-ului Android care nu este suficient de bine pus la punct de producatori si apar foarte multe erori sau imposibilitatea de a mai porni tableta. Ca si "bonus" la multe modele de tablete pe site-ul producatorului nu se gaseste nici un fel de soft/upgrade pentru acestea. Si nu in ultimul rad viata acumulatorului care dupa nici un an tine mai putin de jumatate din timpul initial, asta daca nu se "umfla" intre timp. Citeste tot articolul... 

  "Taguri" articol:

Comentarii