Simona Draghincescu ii da lectii incompatibilului Florin Carligea

Simona Draghincescu ii da lectii incompatibilului Florin Carligea
09Iul 15:59 2018 de brailei.ro Tipareste Articolul

Consilierul judetean brailean, Florin Carligea, a fost declarat incompatibil de ANI (Agentia Nationala de Integritate) deoarece in timpul mandatului ar fi incheiat afaceri cu statul desi legea-i interzicea acest lucru! Pana sa apara un punct de vedere oficial al persoanei implicate, hop si Simona Draghinescu cu un comentariu postat pe fecebook in care mai ca nu-l invata ABC-ul afacerilor. Iata postarea:

"Exact același lucru s-a intamplat și în 2008, la CLM. Frate, chiar nu înveți NIMIC? Cine naiba te sfătuiește și te consiliază, omule, în ale administrației publice și legile aplicabile aici pentru că își bate joc de tine, pur si simplu. PNListii? Nu este exclus așa cum cred ca și sesizarea tot ei au facut-o, ca să fie tacâmul complet. La fel cum i-au facut și PNListului dr Pricop Cristian numai ca dr Pricop a câștigat procesul. Dar poate ca îi place, mai știi?
Mă rog... fie la ei! Oricum, Florin Cirligea este infinit mai bun și mai plin de bune intenții decât oricare alt PNList din vechiul PNL. Acum va găsi un altul ca să l sponsorizeze, eventual pe unul care i a mai dat o țeapă babană acum câțiva ani.. dacă i o fi plătit și datoriile lui Danaila .. e clar!

  "Taguri" articol:

Comentarii