ANAF & Ministerul Finantelor: Indolenta Sau interese ascunse?

ANAF: Sursa de sifonare a banului public
25Feb 12:58 2017 de brailei.ro Tipareste Articolul

Titlul suna pompos, insa nu ne putem abtine de la a afirma ca specialistii IT din ANAF: ori nu au habar ce este acela un PDF inteligent, ori nu au aflat ca hartia se face din celuloza, ori sunt sunt de aceeasi parte cu firmele de IT abonate la bani publici?

ANAF a platit sute de mii, daca nu milioane de euro unor firme abonate la bani publici (vezi firme detinute de Sebastian Ghita sau cele care au creat site-uri guvernamentale)! Suntem siguri ca oricare din aceste firme va fi exonrata de raspundere deoarece a facut "doar ce i s-a cerut"!

La inceput de an (si in cursul anului) toti contabilii de IMM-uri se ingesuie la ANAF sa depuna Declaratia 010!  Or fi stiind cei de la ANAF ca aceasta declaratie contine 5 pagini si trebuie listata in doua exemplare

Stiu cei din ANAF ca de cele mai multe ori, datele privind modificarea vectorului fiscal nu cuprind mai mult de o pagina?

ANAF & Ministerul Finantelor: De ce nu solicitati, celor care au "SUPT DIN BANII PUBLICI" sa realizeze un PDF inteligent pentru declaratia 010 in asa mod incat sa poata fi transmisa online sau daca trebuie neaparat listata sa se listeze doar informatiile strict necesare?

DE CE trebuie sa listeze o firma 10 pagini GOALE de informatii fara valoare fiscala?

Citeste si Toti directorii din ANAF trebuie sa fie anchetati pentru abuz in serviciu

  "Taguri" articol:

Comentarii