Firma de reparatii calculatoare si laptopuri in Braila

02Iun 12:57 2014 de brailei.ro Tipareste Articolul

RepSoft Braila este o firma de reparatii calculatoare si laptopuri in Braila dar si un magazin de componente pentru calculatorul si laptopurile dvs. la pret de importator.

RepSoft IT

Componentele electronice (placi de baza sau placi video, surse de alimentare, procesoare, memorii ram) dintrun desktop (calculator de birou), laptop, monitor, imprimanta sau consola de jocuri au de cele mai multe ori o minte proprie si parca sunt facute sa lucreze impotriva propriei noastre vointe. "Cand iti este lumea mai draga" atunci se strica. Din experienta noastra peste 50% din defectiunile majore pot fi remediate mult mai usor daca in loc sa incercati sa le reparati singuri, sunati urgent si cereti gratuit o parere avizata.

Ati cumparat un calculator, laptop sau consola de jocuri video din supermarket, ati ajuns acasa si copilul dvs. spune ca jocul lui preferat nu functioneaza desi calculatorul sau laptopul este nou din magazin? Nu sunteti singurul! Foarte multi clienti ai firmei noastre vin si reclama faptul ca au cumparat un calculator/laptop nou insa nu "merge". Nu merge pentru ca nu este configurat sa functioneze la orice cerinte. De aceea, inainte de a cumpara un calculator este bine sa stiti la ce il veti folosi. Nu trebuie sa cumparati un desktop sau notebook performant daca doriti doar sa navigati pe internet sau sa tineti evidenta contabile. In schimb, acelasi calculator, nu va suporta jocuri de ultima generatie care necesita placi video, placa de baza si memorii ram de ultima generatie.

RepSoft IT devine pe zi ce trece lider zonal pe piata pieselor noi de calculator si laptop din punct de vedere al raportului pret/calitate. La unele produse concuram cu cele mai mari depozite de calculatoare din Romania. Oferim cele mai bune oferte pentru produse noi de hardware de calculator, software, și sisteme de operare. Suntem specializati in toate tipurile de componente electronice, inclusiv placi de baza, memorie si procesoare pentru laptopuri, monitoare și desktopuri. Mai mult, configuram Calculatoare la comanda (dupa nevoile clientului) care nu vor fi depasite din punct de vedere tehnic peste 2 ani si nici nu va vor lasa in pana atunci cand aveti mai multa nevoie de ele.

De ce sa alegeti RepSoft IT ?

Pentru ca nu va vom insela asteptarile! Suntem prompti si corecti! Nu solicitam plata pentru servicii neefectuate! Nu inlocuim o componenta defecta fara a acorda garantie reparatiei efectuate! Nu vindem componente electronice SH (second hand) la pret de produse noi! Nu prestam servicii fara documente fiscale! Sunati-ne acum pentru a afla despre ce este de facut pentru a rezolva problema dvs.! 

Service & Reparatii: Laptop, Calculator, Monitor, Imprimanta, Reballing.

Pentru orice problema nu ezitati sa ne contactati.

Comentarii